Jong FC Groningen haalt uit tegen Vitesse

Jong FC Groningen heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Vitesse/AGOVV met 5-1 gewonnen. Norair Mamedov scoorde drie keer. Groningen blijft op de tweede plaats staan in de eredivisie voor beloften.

In de eerste helft had de ploeg van trainer Dick Lukkien nog moeite met de manier waarop Jong Vitesse/AGOVV vroeg druk zette. Na een kwartier spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door Vakalopoulos.

Lukkien zette zijn ploeg in de rust op het goede spoor wat meteen een ander beeld gaf op het veld. Binnen twintig minuten had Groningen drie keer gescoord via twee keer Mamedov en Keurntjes. In de laatste minuut werd het doel nog twee keer getroffen door Van Hezel en nogmaals Mamedov. Aanstaande donderdag staat de volgende wedstrijd tegen ADO Den Haag te wachten.