‘KEI-week wil wederom grootste zijn’

nieuws
Foto: Juan Felipe via Flickr (flickr.com/photos/sico_activa)

Met het thema ‘KEI Will Rock You’ gaat de organisatie van de KEI-week dit jaar proberen om wederom de grootste introductieweek voor studenten in Nederland te organiseren. Vanaf deze week hebben studenten de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het introductiefestival.

De KEI-week vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 19 augustus. De Kommissie Eerstejaars Introductie laat tijdens de week aanstormende studenten kennismaken met het uitgaansleven in de stad. Maar behalve feest is er ook ruimte voor serieuze zaken. Zo is er allerlei advies te krijgen over studiefinanciering, hoe je je kamer het beste tegen inbrekers kunt wapenen en welke studentenverenigingen zoal in de stad actief zijn.

De organisatie is niet bang dat onderwerpen als het Bindend Studie Advies of de toenemende druk om zo snel mogelijk een diploma te behalen van invloed zullen zijn op het aantal deelnemers. De KEI-week neemt het in de strijd om grootste introductieweek van Nederland te zijn op tegen openingsweken als de Delftse OWee, de UIT-dagen in Utrecht en de TIK-week in Tilburg.