DIO ten onder tegen Uden

Het is de voetballers van DIO Groningen zondag niet gelukt om hun slechte reeks te doorbreken. In de Hoofdklasse C werd er met 4 – 0 verloren van UDI’19 in Uden.

DIO begon met veel moed aan de wedstrijd. Toch kregen de elf na twaalf minuten spelen de eerste treffer om de oren. Sam Wassenberg wist door een fraaie aanval de bal in de touwen te werken. De Groningers waren door de treffer niet uit het veld geslagen en probeerden op gelijke hoogte te komen. Ondanks twee grote kansen waarbij Bacuna alleen voor de doelman stond, lukte het niet om te scoren.

Vroeg in de tweede helft maakte Uden de tweede treffer waarna de energie uit de Groningse ploeg wegtrok. Door nog twee treffers in de laatste minuten werd de eindstand op 4 – 0 bepaald. Voor DIO betekende dat de zevende nederlaag op rij. De ploeg staat nu op de laatste plaats in de competitie met één punt uit negen wedstrijden.