Jong FC Groningen verliest in Heerenveen

Jong FC Groningen heeft donderdagavond voor de tweede keer deze week verloren. In Friesland werd het 3-1 voor Jong Heerenveen/Emmen.

De Groningers begonnen goed aan de wedstrijd. Na 35 minuten kwam de ploeg van trainer Dick Lukkien op voorsprong nadat Heerenveen-verdediger Mitja Resek een voorzet van Henk Bos in eigen doel werkte. De Fries-Drentse combinatie kwam echter voor rust al terug via een afstandsschot van Tobias Kainz.

Na de pauze nam de ploeg van Dick Lukkien het heft in handen, maar na ruim een uur spelen kwam de thuisploeg toch op voorsprong toen Luciano Slagveer de bal in bezit kreeg terwijl Groningen aan het opbouwen was: 2-1. Tien minuten later bepaalde Arsenio Valpoort de 3-1 eindstand.