Jong FC Groningen onderuit in Utrecht

Jong FC Groningen heeft maandag de uitwedstrijd tegen de beloften van FC Utrecht met 3-2 verloren. De ploeg van trainer Dick Lukkien maakte teveel onnodige fouten en ging slordig met de kansen om.

De Groningers, waarbij Angelo Cijntje van SC Veendam in de basiself van start ging, keken al snel tegen een achterstand aan. Kevin van Kippersluis en Leon de Kogel zetten de thuisploeg al na acht minuten op een 2-0 voorsprong. Groningen werd daarna beter, maar verder dan de aansluitingstreffer van Paco van Moorsel kwam de ploeg voor de rust niet.

Twee minuten na de rust besliste Utrecht de wedstrijd. Bob Schepers, voormalig speler van Jong FC Groningen, scoorde en de Groningers liepen opnieuw achter de feiten aan. Met nog 25 minuten voor de boeg scoorde Henk Bos weliswaar de aansluitingstreffer, maar de ploeg van Dick Lukkien miste de scherpte om op gelijke hoogte te komen.