Categorieën: 112

Groninger sleurt ex-vriendin trein in

Een 21-jarige Groninger heeft maandagmiddag zijn 17-jarige ex-vriendin bedreigd, geslagen en gedwongen met hem op de trein te stappen. De politie kon het stel op het Hoofdstation opvangen nadat getuigen alarm hadden geslagen.

De getuigen hadden gezien hoe de Stadjer in Veendam zijn ex de trein in had gesleurd.

De 17-jarige maakte een angstige indruk en had diverse blauwe plekken toen agenten haar spraken. Ze verklaarde dat ze door haar ex-vriend was mishandeld. Die werd daarop opgepakt.

André Huitenga

Bekijk reacties

  • dat ex-vriendje mogen ze wel even aan mij overlaten....... wat een streken zijn dat, snap niet wat iemand bezield als je zoiets flikt

    • Punt 1 je moet nooit een vrouw slagen maar zij kan hem natuurlijk ook het bloed onder de nagels vandaan hebben gehaald he.
      Maar boven alles wees een kerel en loop dan weg ben je sterker dan door te gaan slagen bij een vrouw dan pas laat je zien hoe zwak je bent.

      • Bloed onder de nagels?

        Denk dat onze held bezig was zijn vriendin ergens achter de ramen te stoppen. Typisch gevalletje van loverboy-terreur.

        MvG

  • vandaar mijn wat heftige reactie maar vorschlaghammer heeft wel een punt. uitbuiting komt meer voor dan wij gewone burgers weten, misschien maar beter ook.

  • Zullen we niet al te voorbarige conclusies gaan trekken als er geen enkele feitenkennis is dan wat er in dit bericht staat? Dank u. Dit is precies wat ik zo hekel aan het almachtige internet. Men leest iets, maakt daar een eigen verhaal van en andere mensen nemen het klakkeloos over. Feit is dat het een zwak ventje is, die z'n poten niet thuis kon houden en zich voor heel even erg groot voelde, met als slachtoffer z'n ex. Meer kan ik er niet van maken aan de hand van dit bericht.

    • Jeroen.

      Je hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om te zien dat dit verdacht veel op vrijheidsberoving lijkt.

      Met vriendelijke groet

      • Ah ja... En dan is het meteen een gevalletje loverboy... Kom op man, hou 's op met het zelf invullen zonder enige feitenkennis. Echt helemaal nergens is uit op te maken dat het een loverboy betreft, of je weet niet helemaal de betekenis van loverboy.

    • inderdaad als je er zelf niet by betrokken bent kun je niet goed oordelen..ik werd toen ik begin 20 was ook een keer bont n blauw geslagen door n harddrugsgebruiker--ik rende de straat over de halve stad door naar n vriend om te helpen t publiek riep he junk he gestoorde net goed alsof ik de schuldige was niemand belde de politie --na 2 weken bedrust was ik weer n beetje by sindsdien is mn vertrouwen in mensen grotendeels weggeslagen letterlijk----moet al jaren naar de lentis voor psst behandeling door dit geweldstrauma!!en dan word je nog schizofreen genoemd ook door de meesten die inderdaad gelijk gaan schelden voordat ze de feitenkennis hebben ---

  • Heb ik het artikel dan niet goed gelezen. Waar kun je in dit artikel uithalen dat het om een Loverboy gaat? Kunnen ander Veendammers de trein soms niet meer betalen? Het geringe leeftijdsverschil tussen beide maakt dat scenario toch wel wat onwaarschijnlijk denk ik. Geweld in relaties komt helaas meer voor dan door dat het toch nog wel aanwezige taboe naar buitenkomt. Juist dit soort situaties in het extreme trekken maakt dat nog alleen maar erger. Maar waren misschien waren sommige van de heren klant bij haar en zijn ze daarom zo zeker dat het om een Loverboy gaat ? :P

    • Beter lezen Erikk.

      Het gaat om een stadjer die een meisje uit Veendam aan het ontvoeren is.

      En over gedwongen prostitutie ("klant bij haar") zou ik geen grappen maken. Tachtig procent van prostituees is hun vak ingeslagen. Wie naar een hoer gaat, is voor mij een verkrachter en zou van mij daarom een ... mogen krijgen.

      MvG

      P.S

      Wat Anne zegt: het komt zoveel vaker voor dan je denkt.

      • Hoe kom je aan deze informatie? Of zit je zoals wel vaker weer van alles bij elkaar te fantaseren hier? Ik kan het iig niet uit het artikel halen en verder wordt hier geen enkele betrouwbare bron genoemd. (En die 80% daar komt zelfs de SGP of de CU niet mee.. wat ik begrepen heb zit het grootste deel er toch om hun eigen verslavingen te bekostigen en ja verslaafden liegen nogal veel als het hun uitkomt)

  • Of heb je bronnen binnen de politie? Maar als de politie ervoor kiest om bepaalde zaken niet naar buiten te brengen is dat wsl voor de veiligheid van het slachtoffer? Je pretendeert er zoveel vanaf te weten en ja dan lijkt me de vraag gerechtvaardigd hoe.

    • Ten eerste staat er toch heel duidelijk: getuigen hadden gezien hoe in Veendam de Groninger het slachtoffer de trein naar Groningen in sleurde.

      Is vrijheidsberoving. Niets meer en niets minder.

      Ten tweede: die tachtig procent heb ik volgens mij voor het laatst gehoord in een aflevering van Knevel en van de Brink. Misschien wel in de hoedanigheid van Moraalridders.
      Het was in ieder geval een met het mensenhandel-dossier belast PvdA Tweedekamer-lid die met de deze tachtig procent aan kwam zetten

      Met vriendelijke groet

      • Dan hoeft nog geen Loverboy te zijn... Dankzij jullie briljante redenaties wordt de suggestie gewekt dat dit meisje als hoer gewerkt heeft? Gedwongen of niet lijkt me niet dat dit meisje (ik ken haar niet maar misschien anderen wel?) daar op zit te wachten.

  • Erikk

    Een vrouw die gedwongen wordt is voor mij geen prostituee maar een slachtoffer.

    Met vriendelijke groet

  • Zucht ik denk dat ik wel duidelijk genoeg geweest ben. Vorschlaghammer daar ging het helemaal niet over en dat weet je best.

  • En overigens dan alles over één kam scheren wat prostitutie betreft : Alles dicht? Dus Borholmstraat , Nieuwstad , A kwartier, Massagesalons, bordeels, sexclubs, dating sites en last but not least de parkeerplaats bij de Hoornseplas

  • voor gewelds en misbruik en overval/gyzelingsslachtoffers is gelukkig zeer proffessionele hulpverlening met gespecialiseerde behandelaars die steun begrip bescherming en begeleiding geven om t trauma te verwerken zoveel als mogelyk...door erover te praten en gehoor te krygen hoef je niet perse langdurige stress te lyden angst en depressies kunnen omgezet worden in kracht en zelfwaardering--met betere mensen omgaan en meer aardig voor jezelf zyn ...

Recente berichten

“Maandag bewolking en buien, komende dagen kouder en zo nu en dan regen”

Het zonnige nazomerweer is voorlopig ten einde. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis krijgen we de komende…

38 minuten geleden

Scooterrijder gewond bij botsing met personenauto

Bij een verkeersongeluk op de Rabenhauptstraat is zondagavond een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf…

48 minuten geleden

Bij winkelcentrum Paddepoel moeten ruim vierhonderd woningen gerealiseerd worden, maar wie gaan daar wonen?

Winkelcentrum Paddepoel gaat naar alle waarschijnlijkheid de komende jaren op de schop. De partijen werken…

1 uur geleden

“Het is nog altijd een beetje een taboe om te vertellen dat je knutselt aan modeltreinbanen”

In de Stadskerk aan de Friesestraatweg vond dit weekend de start plaats van het nieuwe…

3 uur geleden

Overgebleven treurwilg bij Trompbrug gesnoeid

De overgebleven treurwilg bij de Trompbrug is de afgelopen dagen door de gemeente gesnoeid. Het…

4 uur geleden

Be Quick 1887 zonder problemen ruim langs Roden

Be Quick 1887 heeft de eerste competitiewedstrijd in de eerste klasse H eenvoudig gewonnen. Op…

6 uur geleden