Categorieën: Nieuws

Waarnemend burgemeester Assen in Groningen aangehouden

Wethouder en waarnemend burgemeester van Assen Jaap Kuin is onlangs in een bouwmarkt in Groningen aangehouden wegens winkeldiefstal. Hij wilde de kassa passeren met 2 boortjes in zijn zak. Volgens Kuin had hij vergeten dat hij ze bij zich had gestopt.

Dinsdagavond zijn de fractievoorzitters van Assen over dit voorval geïnformeerd. Kuin zegt dat hij in de drukte vergeten was de boortjes af te rekenen en heeft een schikking van 200 euro betaald. De overige wethouders van Assen blijven achter hun collega staan, aldus het Dagblad van het Noorden.

Jaap Kuin is opgegroeid in Groningen. Hij is de zoon van voormalig gemeenteraadslid Koos Kuin.

Menno van Duinen

Bekijk reacties

  • Het grote graaien van ambtenaren en politici heeft een volgende fase bereikt.

    Dames en Heren, let op uw zaak!

  • ik heb ook wel iets in mn jaszak gedaan, bij de aldi, en niet om te jatten, maar om af te rekenen. had mn handen vol en geen karretje. uiteindelijk ook vergeten af te rekenen. niet bewust dus.
    Het is niet slim,maar goed. Om de man nou aan de schandpaal te nagelen, dat hoeft van mij niet.

  • Tja je bent wethouder, voorbeeld functie !. Maar dat de man dit nu bewust zou hebben gedaan. Denk persoonlijk dat we wel mens moeten blijven toch!. Maar wie weet, ook ik kan me vergissen.Laten we bij de realiteit blijven,en niet al te veel aandacht meer aan schenken. Er liggen grotere gevaren op de loer, in Drenthe! Vriendelijke groet, klokkenluider corruptie misbruikpraktijken Hoogeveen, Alescon , Drenthe. Henri Okken.

  • Laten we bij de realiteit blijven !. Als we recht willen spreken !, komen we in Drenthe cellen te kort. Op alle fronten is het langzamerhand een schrikbarende puinhoop. De bevolking word niet serieus genomen. Bestuurders houden zich bezig met corruptie ,misbruik, de macht positie, de bewijzen spreken voor zich!. Politie justitie en het OM staan buiten het spoor. Het verdedigen van foute bestuurders !. Geheime rapporten, de bevolking heeft er langzamerhand de buik van vol.Miljoenen gemeenschap gelden over de balk smijten,en niemand weet wie wat in zijn zak heeft gestoken. Op z'n zachts gezegd een schrikbarend en onbehoorlijk belijd!. Nederland is een rijk land, waar de corruptie de overhand heeft, miljarden worden opgeslurpt,over de rug van de bevolking!. massa ontslagen en executie verkopen nemen toe,de bevolking word tot het bod uitgekleed. Het volk komt langzamerhand in opstand. Op alle fronten,word er paniek politiek gevoerd. Alles word stuk bezuinigd, zonder na te denken over de gevolgen, die in de toekomst nog dramatischer zullen uit pakken!. Onze Overheid, in wezen is het langzamerhand een zieke, en zielige vertoning!. Vriendelijke groet. Klokkenluider corruptie & macht & Misbruikpraktijken Alescon Hoogeveen Drenthe. Henri Okken.

    • Ik zou eens met Mui007 gaan praten. (Pieter Muijzert). Jullie kunnen het vast goed met elkaar vinden :p

      • Geachte heer M.
        Voor vragen of opmerkingen wil ik u graag te woord staan. U kunt mij ten alle tijde bereiken
        Op mail adres h-okken@hotmail.nl Vriendelijke groet, H. Okken. klokkenluider misbruikpraktijken gehandicapten Alescon Hoogeveen Drenthe.

  • kan me niet voorstellen dat iemand in de positie van waarnemend burgemeester bewust zou riskeren op diefstal betrapt te worden... echter: het is niet zo waarnemend van u beste burgemeester...

Recente berichten

Herfstweer blijft nog eventjes in de kast

Het mooie weer blijft de komende dagen hangen, want de temperatuur zal overdag niet onder…

9 uur geleden

Clublegende Erik Nevland keert terug naar Euroborg voor oefenwedstrijd tegen FC Groningen

Clublegende Erik Nevland keert terug naar stadion Euroborg. En niet zo maar, want de Noor…

11 uur geleden

Wat vinden Groningers echt belangrijk? | OOG Thermometer

Een 6,9 voor veiligheid. Een 7,5 voor geluk. En 7,7 voor hun woning. Op deze…

12 uur geleden

Beide gewonden van schietpartij De Kring ingesloten voor verhoor

De politie heeft details bekend gemaakt van de twee verdachten die woensdagavond werden aangehouden vanwege…

13 uur geleden

Kledingbank Maxima heeft tekort aan jassen voor mannen

Kledingbank Maxima geeft kleding weg aan mensen met een laag inkomen of met een uitkering.…

15 uur geleden

Stadsbestuur baalt van kabinetsplannen

Het Groninger stadsbestuur baalt van de plannen van het kabinet zoals die in het regeerakkoord…

16 uur geleden