Beloften geven winst uit handen

Jong FC Groningen heeft maandagavond op sportpark Corpus den Hoorn de winst tegen concurrent Jong Heracles op het laatste moment uit handen laten glippen. De ploeg uit Almelo schoot in de blessuretijd de 1-1 gelijkmaker binnen.

Voor de rust waren de gasten de bovenliggende partij. Jong FC Groningen kreeg nauwelijks kansen en mocht aan de andere kant blij zijn dat Luciano een aantal keren de bal uit het doel hield.

Na rust leek de partij zich in Gronings voordeel te wenden. Eerst brak Lorenzo Burnet in de 75e minuut door en scoorde de eerste treffer; even later stond Heracles nog maar met tien man in het veld na een tweede gele kaart voor Leon van Dijk. De beloften rekenden al op winst, maar in de slotminuten dook Jurn Streuker ineens voor Luciano op en scoorde.