Flames wint topper tegen Leiden

GasTerra Flames heeft zaterdagavond gewonnen van ZZ Leiden. In een met ruim 3600 toeschouwers goed gevuld Martiniplaza werd het 70-61.

In het eerste kwart werd er strak verdedigd, waardoor het na 10 minuten nog maar 11-11 was. Bij rust was de stand weer gelijk: 34-34. Aan het eind van het derde kwart had Flames een kleine voorsprong van 50-47.

Met nog 6 minuten op de klok nam de thuisploeg een voorsprong van 57-51. Die voorsprong kwam de rest van de wedstrijd niet meer in gevaar.

Er waren vier topscorers bij Flames. Jason Dourisseau, Cashmere Wright, Ross Bekkering en Quentin Pryor maakten scoorden allen 11 punten.

Flames blijft op de tweede plaats staan in de Dutch Basketball League en heeft 18 punten uit 11 wedstrijden.