Flames wint topper tegen Den Bosch

GasTerra Flames heeft dinsdagavond in Martiniplaza de topper tegen SPM Shoeters uit Den bosch gewonnen. Het werd 85-69.

In de eerste helft waren de ploegen goed aan elkaar gewaagd, maar Den Bosch kon veel scoren uit open driepuntsschoten. Na het eerste kwart was het 20-20, bij rust 37-42.

In de tweede helft werd het helemaal anders. Flames ging feller verdedigen, en liep zelf uit naar 61-51 aan het eind van het derde kwart. In het laatste kwart bleef de intensiteit van de verdediging hoog, en de Groninger basketballers liepen verder uit.

Topscorers bij Flames waren Cashmere Wright met 16 punten en Arvin Slagter en Ross Bekkering met beiden 15 punten.

Flames blijft koploper in de Dutch Basketball League en heeft 32 punten uit 20 wedstrijden.