Nic. kan niet stunten tegen PKC

Nic./Alfa-college zorgde zaterdagavond in eigen huis bijna voor een stunt tegen PKC/Hagero uit Papendrecht. In de slotfase van de wedstrijd kwamen de Groninger korfballers net wat te kort: 21-25.

Nic. speelde tegen de nummer 2 van de Korfbal League zijn beste wedstrijd van het seizoen. De thuisploeg nam zelfs een 5-3 voorsprong na 9 minuten, maar vervolgens boog PKC de achterstand om in een 5-6 voorsprong. Gedurende de rest van de eerste helft bleef het spannend, en bij rust was het 12-12.

Ook na rust bleef Nic. vechten voor wat het waard was, en in tegenstelling tot eerdere wedstrijden werd de wedstrijd niet weggegeven. Pas in de laatste minuten viel de beslissing, toen PKC uitliep van 21-22 tot 21-24, 3 minuten voor tijd. Nic. wist daarna niet meer te scoren.

Topscorer bij Nic. was Raymond Witvliet met 8 doelpunten.

Nic. blijft op de laatste plaats staan in de Korfbal League met 0 punten uit 15 wedstrijden.