Foto: Erick Bakker
Fruit snijden, eieren kloppen en bladerdeeg beleggen. Er werd woensdagmiddag flink gekookt in de kantine van SKSG Kastanjeplein. Zo’n honderd kinderen konden daar zelf zes verschillende soorten tapas bereiden.
Ze konden bijvoorbeeld kiezen uit kaasstengels, fruitspiesen of eiermuffins. Gezonde voeding is belangrijk voor kinderen. Daarom is het goed als zij zelf leren koken. “Door ze zelf te laten koken, komen ze in aanraking met allerlei groente en fruit,” zegt Anita Hofman van SKSG. “Ze leren hoe ze het moeten bereiden en of je iets rauw kunt eten of eerst moet bakken.”
Ook de rest van de week kunnen kinderen nog op de SKSG komen kokkerellen.
De WK-kwalificatiewedstrijd die het Nederlands elftal op dinsdag 10 juni speelt in de Euroborg is…
Weggebruikers in de provincie Groningen moeten in de nacht van dinsdag op woensdag rekening houden…
De komende dagen laat de zon zich maar mondjesmaat zien. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis blijft…
Korfbalvereniging ROG heeft een nieuwe hoofdsponsor. De komende tijd prijkt de naam van De IJsscheppers…
Vanwege werkzaamheden is een fietspad bij het Hoofdstation sinds dinsdag afgesloten. Later deze maand gaat…
Het paasvuur in Noordlaren gaat dit jaar niet door. De organisatie in het dorp heeft…