FC Groningen komt niet verder dan remise tegen Heracles

FC Groningen is donderdagavond in Almelo niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen laagvlieger Heracles. FC Groningen blijft achtste staan in de eredivisie.

In de eerste helft liep het niet bij FC Groningen. Heracles was de gevaarlijkste ploeg en kwam op voorsprong via Darri na 38 minuten. Na rust kreeg Darri weer twee goede kansen. Chery schoot tussendoor voor Groningen net over.

Op aangeven van Rusnak tikte De Leeuw na 65 minuten de 1-1 binnen. Tien minuten later kwam Heracles op 2-1 via Weghorst. FC Groningen kwam fortuinlijk langszij. Een bal van Mahi die de achterlijn leek gepasseerd kwam bij Chery, die de 2-2 binnen schoot.

Bij FC Groningen viel Antonia vlak na rust uit met een ogenschijnlijk zware blessure. De 17-jarige Juninho Bacuna maakte tien minuten voor tijd verdienstelijk zijn eredivisiedebuut.