Donar verliest na verlenging

Foto Erwin Otten. Donar - Den Bosch

Donar heeft zaterdagavond in Den Bosch na verlenging met 84-79 verloren van SPM Shoeters.

Donar ging nog goed van start. Na een 2-0 achterstand scoorden de Groninger basketballers 13 punten op rij zonder tegenscore. Het eerste kwart eindigde bij 8-21.

In het tweede kwart ging het helemaal mis. Bij de stand 15-30, na 4 minuten,  kwam er een 11-0 run voor Den Bosch, zodat de ruststand 31-30 was.

In het derde kwart waren de verschillen klein, en het kwart eindigde bij 53-54, en het laatste kwart eindigde bij 71-71. In de verlenging trokken de Brabanders aan het langste eind.

Topscorers bij Donar waren Lance Jeter met 19 punten, Sean Cunningham met 16 punten en Bill Clark met 14 punten. Bij Den Bosch kwam Brandyn Curry tot maar liefst 32 punten.