FC Groningen op de valreep gelijk tegen Twente

FC Groningen heeft woensdagavond in de Euroborg met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Twente. De Groningers hadden het betere van het spel, maar konden pas zes minuten voor tijd via Michael de Leeuw de gelijkmaker scoren.

Bryan Linssen kreeg diverse grote kansen, maar doelman Nick Marsman lag voortdurend in de weg. FC Twente kwam vlak voor rust onverdiend op voorsprong. Tapia kopte een corner van Ziyech knap tegen de touwen.

De tweede helft was veel minder interessant, tot de Groningers het tempo verhoogden. Hateboer en Antonia misten goede kansen. Danny Hoesen en Mimoun kwamen daarop de aanval versterken. Zij brachten de bal zes minuten voor tijd bij Michael de Leeuw, die in de korte hoek scoorde. Een zeer verdiend doelpunt.