Remise Be Quick 1887 in topper tegen Juliana’31

Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - Juliana'31

Be Quick 1887 speelde zondagmiddag in de hoofdklasse C in eigen huis met 1-1 gelijk tegen koploper Juliana’31 uit Malden. Be Quick bleef door het punt derde staan.

Be Quick kreeg voor rust de meeste kansen, maar het was Juliana’31 dat via Wouter op den Camp na 18 minuten scoorde.

Na rust waren de eerste kansen voor Juliana’31. Dit keer was het echter Be Quick dat scoorde. Aron Strengholt tekende voor de gelijkmaker in de 68e minuut. Be Quick 1887 kreeg daarna twee hele grote kansen op de winst en Juliana’31 kreeg er nog één, maar het bleef 1-1.

“We zijn nog ongeslagen en we zijn heel tevreden over de competitiestart”, aldus Be Quick trainer Mischa Visser, die net als zijn Juliana’31 collega Arnold Brehler het gelijke spel als goede afspiegeling van de wedstrijd zag.