Kentucky Fried Chicken opent een tweede restaurant in Groningen. Dinsdag gaan de deuren open van de locatie in het winkelcentrum aan de Westerhaven.
Het restaurant biedt 100 zitplaatsen. De opening is goed voor veertig nieuwe arbeidsplaatsen. In de keuken werkten de koks aan het marineren en gereedmaken van kipstukken. Het restaurant is dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur geopend.
KFC is van oorsprong Amerikaans. Het is het meest bekende kiprestaurant ter wereld, met meer dan 18.000 restaurants in 115 landen. Nederland telt inmiddels 47 KFC restaurants.
Inwoners van Onnen kunnen hun visie op verkeersstromen in hun dorp delen. Woensdagavond organiseert de…
Er rijden voorlopig geen treinen tussen het Hoofdstation en Groningen Europapark vanwege een verzakking van…
'Koud Water' is een film over de complexe vriendschap tussen twee jonge hooligans van FC…
'Het Landgoed'. Dat is de titel van het nieuwste boek van de Stadse schrijver Sander…
Vanaf 2030 moet een groot deel van de riolering in de gemeente vervangen worden. Dit…
Feest was het vrijdag bij kledingbank De Zeecontainer. Al vijftien jaar bezoekt dezelfde hulpsinterklaas daar…
Bekijk reacties
Wel even de vette vingertjes schoonmaken na de plofkippen snack zodat de kinderarbeidkleding van de Primark niet vies wordt.
nee maar kindertjes die verplicht goud moeten delven hebben we dan weer geen problemen mee omdat wij wel gouden ringen enz enz willen hebben
Tussen ei en de vergassing van de kip (of beter gezegd: kuiken) zit 35 dagen. Een gewone kip kan zeker 10 jaar leven.
Alles is er in die periode op gericht om de kip zoveel mogelijk gewicht te geven tegen zo laag mogelijke kosten. Wanneer je gezondheid je lief is en je geeft iets om dierenwelzijn dan zou ik niet voor kip kiezen dat op deze manier wordt aangeboden.
Kijk naar de BBC-documentaire 'Billion dollar chicken shop', en je eet nooit meer kip dat op een industriele wijze is geproduceerd.
Bij kip denk ik niet aan KFC,in Amerika zijn duizenden kippenfarms die exclusief leveren aan KFC,ze stellen in feite alleen de schuren ter beschikking en moeten de boel controleren voor de rest loopt alles automatisch(voeren,licht,warmte) en wordt alles aangeleverd door de aan KFC gelieerde bedrijven.De boer zelf hoeft weinig te doen behalve af en toe dode kippen verwijderen,controle en proper houden.(In een record tempo wordt de kip zo vol gemest)Van het vlees van de kippen wordt na de slacht een soort brei gemaakt aangelengd met kruiden,maispoeder en vet waar de meeste snacks van KFC van gemaakt zijn.Eet smakelijk zou ik zo zeggen.
Er zijn dus echt mensen die het aandurven om dat spul op te eten. Zeer moedig.
Eerst die pizza-gigant, nu dit weer, nog ff en we krijgen een vreetschuur-boulevard.