Dienstverlening gemeente vrijdag weer normaal

nieuws
Foto: Gerrit de Haan

De dienstverlening van de gemeente is vanaf vrijdag 8 januari naar verwachting weer zoals voorheen. Donderdagmiddag is deze nog beperkt, door het slechte weer. Wel staat voortdurend een ploeg medewerkers klaar om, zodra dat nodig is, de weg op te gaan om hoofdroutes in de stad te strooien en te borstelen.

De wachttijden aan de telefoon kunnen langer zijn dan anders. Donderdagmiddag sluiten de telefoonlijnen om 16.00 uur. Zo krijgen de medewerkers de kans om in het daglicht naar huis te gaan. Donderdag zijn de loketten in de Kreupelstraat open tot 16.00 uur. De avondopenstelling tussen 16.00 en 19.00 uur vervalt in de Kreupelstraat vanwege de weersverwachting. Burgerzaken belt alle klanten af die tussen 16.00 en 19.00 uur een afspraak hebben.

Alle gemeentelijke loketten aan de Kreupelstraat, in Lewenborg en in het Martini Ziekenhuis zijn vrijdag 8 januari geopend.

Donderdag was er geen taxivervoer voor het leerlingenvervoer van Groningen en Ten Boer. Of er op vrijdag wél leerlingenvervoer is, wordt vrijdagochtend bekend.