Ondanks nederlaag periodetitel voor Be Quick 1887

Be Quick pakte zondagmiddag de tweede periodetitel in de hoofdklasse C. Be Quick verloor weliswaar thuis met 3-2 van Rohda Raalte, maar concurrent Quick’20 ging met dezelfde cijfers in Meppel onderuit tegen MSC.

Alle doelpunten vielen na de pauze. Bjorn Adams kopte Be Quick na een corner op voorsprong. Lars van Schooten scoorde daarna twee keer voor Rohda.

In de 87e minuut maakte Daan Driever er na een fraaie actie 2-2 van Jolf Stel kopte in de laatste minuut de winnende binnen voor de Sallanders: 3-2.

Be Quick 1887 blijft koploper, maar Juliana’31 uit Malden staat er qua verliespunten nu beter voor.

“Ik ben nu nog niet blij met die periodetitel, maar dat komt nog wel”, zei Be Quick trainer Mischa Visser. “De periode is een beloning voor een mooie serie wedstrijden, die nu helaas is afgesloten. Maar ik vind wel dat de periode ons toekomt”.