Be Quick 1887 verliest topper en kleurt rood

Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - Juliana'31

Be Quick 1887 heeft zondag in Malden de topper in de hoofdklasse C tegen Juliana’31 met 2-1 verloren. Be Quick zakte naar de derde plaats.

Juliana kwam op voorsprong via Jordi van der Laan. Daan Driever kreeg voor de Groningers de grootste kans. Na rust was Juliana beter en via Daley Hoogakker werd het 2-0.

In de slotfase werden zowel Ahmed Al Mahdi als Bjorn Adams van Be Quick met rood van het veld gestuurd. Tussen beide rode kaarten door tekende Robert Talens voor de 2-1 eindstand.

Be Quick trainer Mischa Visser vond de rode kaarten onterecht. Hij schoof de nederlaag er niet op af, want na een prima eerste helft wist Be Quick volgens Visser na rust niets meer te creeren.  “We kwamen tekort, Juliana 31 is stabieler en volwassener”, aldus Visser.