Be Quick 1887 wint in slotfase de topper van Quick’20

Foto Andor Heij: Ahmed al Mahdi van Be Quick 1887

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag in Oldenzaal de topper in de hoofdklasse C tegen Quick’20 met 3-1 gewonnen.

Quick’20 kwam na 50 minuten op voorsprong via een doelpunt van Reuven Niemeijer. De Groningers zwijnden toen Rens van Benthem daarna op de paal schoot.

De wedstrijd kantelde na bijna 70 minuten in het voordeel van Be Quick. Fabian Stevens zorgde voor de gelijkmaker. Ahmed al Mahdi kopte de 2-1 binnen, nadat Aron Strengholt op de lat had geknald. Al Mahdi maakte ook de derde na een solo van Romano Djababoe.

“We zijn heel erg fit en trokken daarom de laatste 20 minuten de wedstrijd naar ons toe”, verklaarde trainer Mischa Visser de Groninger overwinning. Be Quick staat tweede in de hoofdklasse C achter Juliana’31.