Donar wint van Rotterdam

Donar heeft zaterdagavond in Rotterdam gewonnen van Challenge Sports Rotterdam. De overwinning werd in de laatste paar minuten veiliggesteld: 66-76.

Na het eerste kwart stond Donar, spelend zonder Lance Jeter, nog achter met 24-19. Bij rust hadden de Groningers een voorsprong van 10 punten: 32-42. Na drie kwarten was het verschil nog 8: 57-65. Na drie minuten in het laatste kwart werd het spannend, toen Rotterdam het verschil terugbracht tot 1 punt (65-65), maar vervolgens liep Donar uit en werd het niet spannend meer.

Topscorers bij Donar waren Jason Dourisseau met 22 punten en Will Sullivan met 17 punten.

Door de overwinning blijft Donar koploper in de Dutch Basketball League met 34 punten uit 22 wedstrijden.