FC Groningen verslaat Queens Park Rangers

FC Groningen heeft maandagavond in stadion de Langeleegte in Veendam met 3-1 gewonnen van Queens Park Rangers, de club van oud FC Groningen speler Charon Chery. QPR komt in Engeland uit op het een na hoogste niveau.

Er waren ruim vierduizend toeschouwers in Veendam en die zagen dat Juninho Bacuna in de oefenwedstrijd na 13 minuten de score opende voor FC Groningen.

Na 64 minuten kwam FC Groningen op een 2-0 voorsprong toen Cole Kpekawa de bal in eigen doel kopte. Twee minuten later werd het 2-1 via een schot van Jay Emmanuel Thomas.

FC Groningen doelman Sergio Padt voorkwam met een mooie redding de gelijkmaker. Jarchinio Antonia schoot kort daarna voor FC Groningen in het zijnet. Danny Hoesen tekende een kwartier voor tijd vanuit een strafschop voor de 3-1 eindstand, nadat hij zelf onderuit was gehaald.