Categorieën: Nieuws

Bakkie doen met de VVD

De VVD Groningen gaat dinsdag een coffee stand op de Grote Markt plaatsen. De VVD wil er op die manier achter komen  wat de Stadjer zoal bezig houdt.

‘Bakkie doen?’ is een landelijke campagne van de VVD. Het hele jaar reist een coffee truck door heel Nederland. Dinsdag is Groningen aan de beurt. De VVD wil tevens als netwerkpartij e-mailadressen van geïnteresseerden vragen. Zo kan de partij mensen in de toekomst om hun mening vragen over onderwerpen die voor hen van belang zijn.

De koffiekraam staat dinsdag van 10 tot 17 uur op de Vismarkt.

Kevin Schilder

Bekijk reacties

  • De VVD is onder leiding van Mark Rutte helemaal niet “koersvast”. Hij beaamt het zelf in De Telegraaf van afgelopen zaterdag! Gans transparant!

    Zie:

    http://www.volkskrant.nl/4365194/?utm_source=VK+avond+20160829&utm_medium=email&utm_campaign=Rutte%20zegt%20sorry%20en%20wil%20opnieuw%20premier%20worden&utm_userid=3567961d-a575-424d-a6a3-205bf706f171

    Citaat VK:

    “In het interview (met De Telegraaf, KBH) biedt Rutte verder zijn excuses aan voor de verkiezingsbeloftes die hij deze kabinetsperiode niet heeft kunnen waarmaken. 'Duizend euro voor werkend Nederland, niet morrelen aan de hypotheekrenteaftrek en geen geld meer naar de Grieken. Laat ik daar volstrekt helder over zijn: ik zeg daar sorry voor', zegt hij.”

    Rutte begrijpt niet dat een politicus moet worden afgerekend op de manier waarop problemen moeten worden opgelost of zijn opgelost, gegeven het (oude en nieuwe) verkiezingsprogramma van de VVD.

    Citaat van Rutte in de VK:

    “Rutte zegt de les te hebben getrokken dat een politicus beloftes kan doen over de doelen die hij wil halen, maar beter niet over de manier waarop die bereikt kunnen worden.”

    Het gaat om de middelen, de manier waarop! De hoe-vraag. Eenvoudige taalkunde en beleidswetenschap. Waartoe dient dan een verkiezingsprogramma, meneer Rutte? Een verkiezingsprogramma is toch geen beginselprogramma?

    Nederland heeft niets aan een “sorry-democratie”, met grote dank aan drs. Ed van Thijn (oud-fractievoorzitter van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer en oud-burgemeester van Amsterdam).

    In de scheepvaart krijgt een kapitein, die geen koers houdt, ontslag. Zo hoort het te gaan!

  • Volgens mij heeft hij nog 8 maanden om verkiezingsbeloftes na te komen. Maar schijnbaar gaat hij verder liegen voor de volgende periode. Hij hoopt dat hij er mee wegkomt en kan dan over 4 jaar en 8 maanden opnieuw sorry zeggen met een grote smile.

  • Pas maar op. Geef niet zomaar je e-mailadres. Gelet op het netwerk van de VVD, acht ik de grootste kans aanwezig, dat dit uiteindelijk terechtkomt bij de zorgverzekeraars voor marketing praktijken.

  • Hallo alle partijen breken hun verkiezingsbeloftes we kunnen niet nog meer lasten dragen zoals de andere partijen ons opdragen vandaar dat de vvd de beste alternatief is voor het mkb want de bedrijven scheppen de banen en niet de overheid zonder economische groei wordt de crisis niet opgelost.

    • De VVD legt de lasten bij de minima door op toeslagen te korten. Als er iemand niet meer lasten kunnen dragen zijn zij het wel.

    • Ook zo bizar. Je maakt de zorg en de sociale huur peperduur. De toeslagen stijgen daar evenredig in mee. En zegt vervolgens, dat er in gesneden moet worden, omdat de kostenpost onhoudbaar is geworden. Bovendien lag de VVD, maar ook D66 en PvdA aan de basis, dat dit kon gebeuren mbt de woningwet uit 1995. Het failliet van de sociale sector, alsook de privatisering/liberalisering van de zorgsector.

  • hallo dat doen de andere partijen toch ook? Maar weet je als je een zelfstandig ondernemer bent kom je er wel achter er moeten belastingverlagingen komen dat betekent meer koopkracht dat weer meer banen minder instroom van asielzoekers waardoor de sociale voorzieningen betaalbaar blijven en dat willen we tenslotte ook

    • Uh nee! En veel zelfstandig ondernemers hebben korte termijn visie. Ze hollen de solidariteit op de arbeidsmarkt uit door te goedkoop te werken door geen verzekeringen te nemen en geen pensioenvoorzieningen te treffen. Als hun bedrijfje mislukt vallen ze direct terug naar de bijstand. Daar betaal je dus ook belastingen voor. Die holle retoriek van belasting verlagen. Startende ondernemers krijgen al vrijstellingen. Als je het daarna niet lukt ligt dat aan je zelf en niet aan een te hoge lastendruk.

  • Goh wat ben jij een sukkel weet niet wat jij in het dagelijks leven doet vast een geiten wollen sok type zonder bedrijven worden er geen banen gerealiseerd dat er bedrijven faiiet gaan is altijd aanwezig naar daar komen nieuwe voor in de plaats net als de werklozen die aan een baan zijn geholpen of een bedrijfje beginnen met steun van de gemeente bedrijvenloket.

    • In tegendeel. VVD stemmers zijn sukkels (behalve de 10% die er daadwerkelijk baat bij hebben, dat zijn hufters).

Recente berichten

Clublegende Erik Nevland keert terug naar Euroborg voor oefenwedstrijd tegen FC Groningen

Clublegende Erik Nevland keert terug naar stadion Euroborg. En niet zo maar, want de Noor…

42 minuten geleden

Wat vinden Groningers echt belangrijk? | OOG Thermometer

Een 6,9 voor veiligheid. Een 7,5 voor geluk. En 7,7 voor hun woning. Op deze…

2 uur geleden

Beide gewonden van schietpartij De Kring ingesloten voor verhoor

De politie heeft details bekend gemaakt van de twee verdachten die woensdagavond werden aangehouden vanwege…

2 uur geleden

Kledingbank Maxima heeft tekort aan jassen voor mannen

Kledingbank Maxima geeft kleding weg aan mensen met een laag inkomen of met een uitkering.…

4 uur geleden

Stadsbestuur baalt van kabinetsplannen

Het Groninger stadsbestuur baalt van de plannen van het kabinet zoals die in het regeerakkoord…

5 uur geleden

Nieuwe naam voor Peter Petersenschool in Haren

De Peter Petersenschool in Haren krijgt op 2 oktober een nieuwe naam. Dat meldt het…

6 uur geleden