Puntje voor FC Groningen tegen Sparta

FC Groningen heeft zondagmiddag in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Sparta. FC Groningen heeft nu twee punten uit vijf wedstrijden en staat voorlaatste in de eredivisie.

FC Groningen opende sterk. Memisevic kopte in de openingsfase op de lat. Na 12 minuten schoot Mahi na een corner raak. Zes minuten later was het alweer gelijk via El Azzouzi. Spartaan Sanusi schoot vervolgens ook een keer op de lat.

Na rust viel er minder te beleven. FC Groningen had wel veel de bal, maar er kwamen weinig mogelijkheden uit voort. Sparta kreeg de grootste kans op de winst, maar Hateboer assisteerde zijn gepasseerde doelman Padt goed.