Categorieën: Nieuws

Kerstpakketten CherLana rondgebracht door Satudarah

De afgelopen week hebben twee Noordelijke chapters van motorclub Satudarah kerstpakketten uitgedeeld aan arme gezinnen. Eén van de mensen die zich vanuit Groningen heeft ingezet is Bina Likumahua Pattipeilohy. Satudarah is hoofdsponsor van de landelijke inzamelingsactie “CherLana”.

“We hebben het ontzettend druk gehad maar de uitdeelactie is super geslaagd. We hebben van allerlei inzamelingsacties gehouden maar ook een fotoshoot door WeShoot in café Amstel georganiseerd om geld bij elkaar te krijgen voor goed gevulde kerstpakketten”, zegt een trotse Bina. “Tijdens de landelijke actie zijn honderden pakketten uitgedeeld en hier in de stad tientallen. We zijn in alle stadswijken geweest om mensen blij te maken”, vervolgt ze.

Volgens Bina Likumahua Pattipeilohy is de actie een groot succes en willen ze volgend jaar weer op pad.

Foto: Bina Likumahua Pattipeilohy – Satudarah MC Chapter Groningen
Erick Bakker

Bekijk reacties

  • Nou als je gebeld word ze zouden pakket komen brengen komennze je gewoon niets brengen afschuwlijk

  • Jammer dat aan dit soort acties van de georganiseerde criminaliteit om ons zand in de ogen te strooien ook nog eens aandacht wordt besteed.

  • Lekker simpel om direct een stikker er op te plakken. Ken leden van deze MC persoonlijk, en er is niks met deze mensen. Rotte appels heb je overal, ook tussen de ''normale'' burgers. Mooi initiatief, gewoon door gaan.

  • Er staan ook een paar kruimeldieven op de foto,ze staan er bij alsof het grote gangsters zijn.Het te lachwekkend voor woorden het zou eigenlijk club droeftoeters moeten heten.

    • Zucht internetheld, ben toevallig lid van deze mc en het is voor mij de mooiste manier van kameraadschap en iets over hebben voor elkaar 24/7. Iets wat jij waarschijnlijk niet kent of zal leren kennen..

      • 1919 satudarah Groningen.

        Ach kom toch die op foto staan.
        Dat zijn kleine jongens met grote bek.
        Kruimel dieven.
        Oudere ensen afpersen
        Winkel diefstal.
        Kleine hoeveelheid coke snuiven en klein beetje verkopen.

        Kesrtpaket rond brengen voor de support die hun steunen.
        Maar als ze alleen zijn schijten ze bagger
        Motor club laat mij niet lachen

  • Als jullie eens wisten wat deze mensen allemaal goed doen tuurlijk wordt er vaak negatief in het nieuws over satudarah gesproken maar doen ook veel goede dingen!! Maar de negatieve dingen blijven vaak langer hangen Helaas .En geen slecht woord over bina doet veel goede dingen voor de buurt mensen oordelen terwijl ze niks weten schaam je!! Maar ja lekker makkelijk he op het internet ben je anoniem

    • Want als je het in het echt zegt dan kun je dat maar beter niet doen of zo? Dergelijk soort verkapte dreigementen past wel bij de afpersingszaken waar leden van de Satudarah bij betrokken zijn. Evenals de drugszaken en wapenbezit. Ga nou alsjeblieft niet net doen of deze club een liefdadigheidsclub is, dat gelooft echt niemand meer. Sowieso, een liefdadigheidsactie vlakt nog niet ineens de criminele activiteiten weg. Maar om je uit een droom te helpen, wat je hier leest wat betreft het idee over deze motorclub, dat zeggen mensen in het echt ook hoor.

  • Respect !! Mensen vinden het alleen maar interessant als er slecht over ze wordt geschreven. Nou doen ze een keer iets goed krijgen ze weer een hoop commentaar . Het is ook nooit goed he. Hebben de mensen wel in de gaten hoe ontiegelijk veel werk dit is ??? Ze doen het toch maar

    • Ik heb 0,0 respect voor clubjes die er criminele activiteiten op nahouden. Ik krijg erg veel respect voor dit clubje als ze hun criminele activiteiten afzweren en dan een dergelijke actie houden met kerstpakketten.

      • Sorry maar, Satudarah is niet representatief voor de Molukse gemeenschap. Dus stellig overtuigd zijn dat 3 en 4 generatie (5e zijn er nog amper) niet integreren is totaal uit de lucht gegrepen.

        Voor de rest laat ik deze club. Ik ken ze niet en zij kennen mij niet. Dus zolang dat zo is ga ik over hen geen waardeoordeel vellen.

  • Jammer dat integratie van 4e/5e generatie Molukkers blijkbaar ook nog niet lukt (hoewel ik me realiseer dat er ook veel niet-Molukkers lid zijn van deze sneu-neuzen-club)

    • Eh... Gezina... Da's een partij opgericht door Henk Kuipers... Van No Surrender, niet Satudarah. Om eerlijk te zijn, ik kende deze 'partij' niet. Maar met één Google hit was duidelijk door wie de partij is opgericht.

  • Er zullen ongetwijfeld goede mensen tussen degene zitten. Maar iedereen die ze kent weet hoe de dingen gaan. Veel criminaliteit, af en toe komt wat in de media maar er gebeurt heel veel. Meer dan men weet.

Recente berichten

Dinsdag zo’n 20 graden, pas zondag weer meer kans op regen

Goed nieuws voor alle mensen die de herfst liever nog even uitstellen: de aankomende dagen…

39 minuten geleden

Grasbaancoureur Romano Hummel weer uit het ziekenhuis na harde crash

Hoogkerker Romano Hummel is afgelopen zaterdag in het ziekenhuis beland na een harde crash tijdens…

2 uur geleden

Nog anderhalve maand speciaalbier drinken bij De Prael; dan sluit de brouwerij in Groningen

Binnenkort kun je geen Bitterblond, Aan Lager Wal of Rubberen Robbie meer drinken in de…

3 uur geleden

Campus Trail met muziek en dwars door diverse gebouwen

De jaarlijkse Campus Trail is vrijdagmiddag gelopen. Er deden zo'n vijfhonderd mensen aan mee. (meer…)

4 uur geleden

Ondanks toenemend aantal ‘mobiele parkeerders’ worden alle parkeerautomaten in Stad vervangen

De gemeente Groningen is maandag begonnen met een maanden durende operatie om alle parkeerautomaten in…

6 uur geleden

Vrienden en speurhonden naar La Gomera om te zoeken naar vermiste vrouw (49) uit Stad

Een team van zoekhonden gaat op het Canarische eiland La Gomera zoeken naar Diana. De…

6 uur geleden