Categorieën: Nieuws

Oudjaarsnacht onrustig in de Hoogte

Rond twee uur vannacht was het onrustig op de Van Oldenbarneveltlaan in de wijk de Hoogte. Groepen jongeren maakten een groot vuur dat door de brandweer werd geblust. Naast de brandweer was de politie met een man of twintig aanwezig waaronder een aantal ME’ers.

Nadat de de Milieudienst de smeulende resten had opgeruimd ontstond er twintig minuten later weer vuur. De ME heeft het plein schoongeveegd zodat de brandweer het vuur kon blussen.

Erick Bakker

Bekijk reacties

  • Lul verhaal! er was inderdaad hoog vuur maar niet onrustig en me heeft helemaal niks hoeven doen!

  • Ze waren weer overijverig bezig op sommige plekken waar ze met groot materieel kwamen uitrukken om brandjes te doven van het volume van een paar kratjes bier.

    p.s.: het is Van Oldenbarneveltlaan dus niet met een D.

  • Ben tot 5.00 buiten geweest bij het vuur was helemaal niks aan de hand. En de tweede keer dat er vuur was mocht die gewoon aan blijven van de politie dus gewoon een lul verhaal!!

  • De ramen van mijn woning op elke verdieping gebarsten en mijn dochters hun avond dus verziekt. Had ook anders af kunnen lopen. Maar ach. Traditie he. Lekker belangrijk wat je er een ander mee aan doet.

  • Verziekt is ook een groot ding! Ze hadden er bij kunnen komen hadden ze het ook leuk gehad! En van de ramen is inderdaad niet tof maar dat heb ik ook tegen je meiden gezegt!!! En dat beseffen we ook.. hoef je er nie zo een drama van te maken en waar het mij omging dat toen we zagen dat de ramen zijn gesprongen waren dat ze toen ingrepen was logisch maar de ME heeft niks hoeven doen omdat we allemaal mee werkten! En ja inderdaad traditie kan me herinneren dat je er zelf ook in beginnhebt bij gestaan!

  • Het was helemaal niet onrustig.het was supergezellig.en oh oh oh wat heeft de ME hard moeten werken....pfff ze zullen vast heel moe zijn van het toekijken vanuit hun auto.hahaha

  • Sowieso is het een raar verhaal ze hebben 1
    X geblust maar de 2e keer mocht jet met toestemming van de politie weer aan als het maar niet te dichtbij was en toen mocht het aanblijven

  • Ik vind het een onsamenhangend verhaal. Er is niemand bij mijn meiden geweest behalve de polie. Toen het tweede vuur gedoofd werd begon iedereen tegen de hulpverlening te schelden. Mijn meiden hadden er bij moeten komen zodat ze het ook leuk zouden hebben? Het was leuk tot de ramen knapten. En ze hadden geen behoefte om ook nog eens van de buitenkant te zien hoe de ramen om zeep werden geholpen. En ik was erbij in het begin? Ik was niet eens in Groningen. Het jaar voor ik hier kwam wonen is er precies hetzelfde gebeurd met de ramen. Ik laat het hierbij.

  • Dat mag je vinden en voordat de politie kwam waren de ramen ook nog niet stuk..
    Op het moment dat het knapte kwam je dochter zelf naar buiten dus hadden we ook niet naar haar kunnen komen! Ik heb 1 Jan met je dochter gepraat maar omdat je er niet was kun je dat niet weten!! En het 2e vuur is geen eens gedoofd dus weet niet waar je deze onzin weg haalt met toestemming van de politie hebben we jet 2e vuur mogen aan doen! Dus hou aub op met dingen zeggen terwijl je er niet was..

    En ik bedoel met in het begin toen je hier
    Kwam wonen stond je er ook bij en was het net zoals afgelopen keer!! Maar sinds er heibel is ben je overal tegen ik vind het prima! En ga me er niet druk om maken wij hebben een heerlijke nacht gehad!

    • Z'n ramen zijn geknapt door de hitte. Beetje zelfreflectie mag heus wel Melissa. Maar nee als jij maar plezier hebt, dan maakt het niet uit dat een ander zijn huis in de fik vliegt. De wereld is van Melissa en Melissa is de baas.

    • Hè Marc je was er zelf niet eens bij de ramen zijn geknapt klopt maar is er nooit sprake geweest van dat het ooit verkeerd kon aflopen want ze zijn Door de hitte geknapt en het vuur was 10 meter verderop dus de vlammen hadden nooit het huis kunnen raken maar ja er zijn altijd mensen die van achter hun computer cq telefoon alles geloven wat er gezegd word in de media

      • Nee dat kan niet Marc niet zo als het vuur was lees terug was wel op 10 meter af stand dus het vuur is nooit in de buurt geweest van die ramen

Recente berichten

Gewonde bij schietpartij in Beijum

Aan de Doornbosheerd in Beijum is in de nacht van donderdag op vrijdag één persoon…

2 uur geleden

Herfstweer blijft nog eventjes in de kast

Het mooie weer blijft de komende dagen hangen, want de temperatuur zal overdag niet onder…

11 uur geleden

Clublegende Erik Nevland keert terug naar Euroborg voor oefenwedstrijd tegen FC Groningen

Clublegende Erik Nevland keert terug naar stadion Euroborg. En niet zo maar, want de Noor…

13 uur geleden

Wat vinden Groningers echt belangrijk? | OOG Thermometer

Een 6,9 voor veiligheid. Een 7,5 voor geluk. En 7,7 voor hun woning. Op deze…

14 uur geleden

Beide gewonden van schietpartij De Kring ingesloten voor verhoor

De politie heeft details bekend gemaakt van de twee verdachten die woensdagavond werden aangehouden vanwege…

15 uur geleden

Kledingbank Maxima heeft tekort aan jassen voor mannen

Kledingbank Maxima geeft kleding weg aan mensen met een laag inkomen of met een uitkering.…

17 uur geleden