Be Quick 1887 kan nederlaag tegen Westlandia niet beseffen

sport
Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - UDI'19.

In de derde divisie op zondag heeft Be Quick 1887 zaterdag in Naaldwijk met 3-1 verloren van nummer twee Westlandia. “We zaten na afloop met pizza in de kleedkamer en konden niet beseffen dat we de  wedstrijd hadden verloren”, aldus Be Quick trainer Mischa Visser.

“We speelden een grandioos eerste half uur”, aldus Visser. “Alles was top”. Ook het doelpunt van Romano Djababoe was prima. Djababoe kreeg de bal bij de middenlijn aangespeeld en liep door de linies van Westlandia alsof die er niet stonden en rondde af: 1-0. Volgens Visser werd daarna een zuiver doelpunt van Thomas Careman afgekeurd.

“Hun eerste kans was wel meteen raak en een minuut na rust scoren ze ook”, baalde Visser. De doelpunten kwamen van Adnan Bajic en Jeroen Spruijt. “We hebben daarna heel veel kansen gehad op de 2-2. In de hele wedstrijd hebben we zeker twaalf grote kansen gehad”, aldus Visser. De gelijkmaker viel echter niet en Spruijt besliste met zijn tweede de wedstrijd: 3-1.

Be Quick blijft zesde staan en speelt maandag weer een verre inhaalwedstrijd. Dit keer tegen EVV uit het Limburgse Echt.