Categorieën: Sport

Hans Nijland: Vertrek Sergio Padt onbespreekbaar

Sergio Padt staat in ieder geval tot volgende zomer onder de lat bij FC Groningen. Dat meldt algemeen directeur Hans Nijland aan voetbalblad VI.

‘Hij is de ruggengraat van ons elftal. Heb je hem zondag zien keepen? Sergio was de beste man op het veld’, stelt Nijland. ‘Zijn vertrek is wat ons betreft onbespreekbaar. Naast het feit dat er op dit moment niks concreets speelt, is het te laat. In een paar dagen tijd gaan we nooit meer een geschikte vervanger halen.’

Nijland zegt verbaasd te zijn dat geen enkele club Padt heeft opgehaald. ‘Daar zijn wij alleen maar blij mee: we hebben hem hard nodig.’ Hij verwacht dat de selectie verder intact blijft. ‘Er rommelt nog wel wat rondom Mimoun Mahi, maar het is niet concreet,’ aldus Hans Nijland in VI.

Gert van Akkeren

Bekijk reacties

  • Hans Nijland z'n woord is niets waard,6 jaar geleden nog kwam Nijland met Essent en het verhaal met aanval op de top drie en misschien zelfs het kampioenschap.(moest ik toen al om lachen)Sindsdien is alles achteruit gegaan,jaarbegrotingen,transferinkomsten,elftalwaarde,het spel op zich,toeschouwers maar wat wel is vooruit is gegaan zijn de vrienden die Nijland naar binnen heeft geloosd.Het is tijd voor een frisse wind voordat de club helemaal naar de millemoeren gaat.

  • Bij Hans Nijland is het altijd precies andersom wel iets aan de hand als zoiets in de pers komt. Dat hebben de afgelopen jaren wel bewezen. Talloze voorbeelden. Het is gewoon slimmigheid. Mocht Padt alsnog weggaan dan "kon Nijland niet anders", lag het in elk geval niet aan Nijland en sleept ie er meestal nog wat euro's extra uit.

    • Heeft niets met slimmigheid te maken ,Nijland denkt dat hij met dit praatje de supporters rustig te houden net alsof de supporters een stel onbenullen zijn die niets in de gaten hebben.Dit wat jij een slimmigheid noemt heeft al een baard dat het allang geen slimmigheid meer is.Als Nijland echt slim was geweest stond FC Groningen nu niet op plek waar het nu staat.Het gaat al jaren aantoonbaar achteruit zo simpel is het.

  • dit hoort allemaal bij het onderhandelingsspelletje.......Gelukkig is Nijland gepokt en gemazeld hier. Hij heeft de club groot gemaakt en dankzij hem presteren we al jaren boven modaal...

Recente berichten

Zonnig najaarsweer tot na het weekend, daarna klopt de herfst aan de deur

De komende dagen is het nog steeds een beetje nazomeren in Groningen. Aangename temperaturen, flink…

3 uur geleden

Winkelcentrum Paddepoel moet opener uitstraling krijgen: “Het is nu een eiland in een zee van asfalt”

Winkelcentrum Paddepoel moet een opener uitstraling krijgen. Voor voetgangers en fietsers moet het aantrekkelijker worden…

4 uur geleden

Twee gewonden bij schietincident op woonwagenkamp De Kring bij Hoogkerk (update)

Op woonwagenkamp De Kring bij Hoogkerk heeft woensdagavond een schietincident plaatsgevonden. Daarbij zijn twee mensen…

5 uur geleden

Gemeente gaat onderzoek doen naar verkoop studentenhuizen: “Geluiden zijn verschillend”

De gemeente Groningen gaat samen met het steunpunt Huren onderzoek doen naar de verkoop van…

6 uur geleden

Langstzittend raadslid Amrut Sijbolts dient na ruim veertien jaar ontslag in

Na veertien jaar in de gemeenteraad van Groningen heeft Amrut Sijbolts zijn ontslag ingediend. Daarmee…

7 uur geleden

GON is voorbeeld dat je markt uit de zorg moet halen: “Wel zorgen over aantal tieners dat vastloopt in onderwijs”

Vijf jaar na de invoering van het gebiedsondersteuningsnetwerk, het GON, kan gesproken worden van een…

7 uur geleden