Studenten van de Rijksuniversiteit gaan in mei en juni in het in opspraak zijnde land Myanmar. Myanmar is al enige tijd in internationale opspraak vanwege het door het leger vermoorden, verkrachten en verjagen van de Rohingya-bevolkingsgroep.
International Business Research organiseert dit. Ieder jaar worden er andere landen gekozen. Dit jaar zijn dat Myanmar, China en Thailand. Er doen 35 studenten aan het project mee.
“Myanmar heeft een strategische locatie tussen de snel groeiende markten van India en China. Daarnaast heeft het land diverse grondstoffen en een grote consumentenmarkt binnen handbereik. Hierdoor wordt Myanmar ook wel de volgende “Aziatische Tijger genoemd”. Myanmar is een van de laatste markten die nog onbenut is en beschikt over veel ongebruikt land, enorme olie en gas reserves en zoetwaterbronnen. Daarnaast heeft het land een van de wereld grootste edelsteen voorraden”, meldt de organisatie.
Donar heeft de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar gewonnen. Gemakkelijk ging het vrijdagavond niet in…
Op de Laan 1940 - 1945 (N370) ter hoogte van afrit Zeeheldenbuurt heeft vrijdagavond een…
De competitie voor de ‘Beste Groninger Film 2024’ is vrijdag van start gegaan. Dat betekent…
Het KNMI waarschuwt opnieuw voor plaatselijke dichte mist. In Groningen kan dit tot zaterdagochtend slecht…
De tunnel aan de Vierverlatenweg lag vrijdagmiddag vol met suikerbieten, nadat een volgeladen vrachtwagen een…
Museum aan de A in Groningen heeft meer dan vijftig maritieme objecten en scheepsbouwtekeningen met…
Bekijk reacties
Beetje eenzijdig dit. Waarschijnlijk gevolg van propaganda-oorlog van de Westerse media en ngo's tegen dit strategische en met China bevriende land.
De Rohinga dachten, onder leiding van door Saudi Arabie opgeleide extremisten, via terreur Rakhine over te nemen. Waarna het Birmeese leger (te) hard terug sloeg.
Niet alles geloven wat het Ministerie van Waarheid via vele luidsprekers als bijvoorbeeld het NOS Journaal ons wijs wil maken. # nepnieuws.