Categorieën: Nieuws

Ook in november vluchten naar Antalya

Gedurende de hele maand november wordt er elke maandag vanaf Groningen Airport Eelde gevlogen naar Antalya, meldt de luchthaven dinsdag. Vanwege de goede resultaten verlengt reisorganisatie Corendon de zomerproductie. 

Bij voldoende belangstelling in november wil Corendon ook in februari en maart van het volgende jaar vluchten aanbieden naar de Turkse badplaats.

Het is volgens de luchthaven voor het eerst dat deze bestemming buiten het zomerseizoen wordt aangeboden.

Wouter Hooijer

Bekijk reacties

  • Ik mag toch hopen, dat een ieder Turkije boycot, na alles wat er is gezegd door Erdogan over Nederland.

    Bovendien is Antalya een onveilig oord, waar je zeker niet als vrouw moet afreizen. Het Antalya ligt nog altijd op mijn netvlies, waarin 3 Nederlandse vrouwen zijn verkracht en er één is vermoord.

  • Turkije?

    Land dat de snelweg voor Jihadisten (ISIS, Al Qaeda en aanverwanten) was, en daardoor medeverantwoordelijk is voor de genocide op de Yezidi's. Het land dat in het Zuid Oosten van het land, complete historische stadscentra van de kaart veegde. Het land dat de oorspronkelijke bewoners (het Europese volk genaamd Koerden) denigrerend Berg-Turken noemden, en deze via onder andere via verbod op Koerdische taal tot assimilatie wilde dwingen.

    Het land dat bijzonder merkwaardig zijn diplomaten in Mosul niet (!) in oranje overals gehuld zag door ISIS, en minstens zo merkwaardig het in ISIS-gebied gelegen monument van Sulemein "The Magnificent" Sjah niet (!) gesloopt zag worden, ondanks dat ISIS beweerde alle historisch/religieuze monumenten (inclusief vele Christelijke grafstenen) met de grond gelijk zou maken.

    Het land dat bij de belegering van Kobani door ISIS de verdedigers met de rug tegen de muur liet staan.

    Het land dat Serena Shim na bedreigingen vanuit Turkse veiligheidsdienst, met een eenzijdig "ongeval" met een truck ombracht, nadat deze moedige Libanees-Amerikaanse aan de Turks-Syrische grens verslag van samenwerking tussen Turkije en ISIS had gedaan.

    Het land dat de recentelijk opgerichte Yezidi burgerweerstand-eenheden rond Sinjar wil slopen, omdat deze uit dankbaarheid voor hun redders genaamd PKK (de Iraakse Koerden van de KDP Peshmerga/Peshmelba die beloofd hadden Yezidi's te beschermen sloegen zonder wapens voor Yezidi's achter te laten op de vlucht) deze redders welkom blijven heten.

    Het land dat het industriegebied van Aleppo (Sjeik Najjar) liet plunderen door "gematigde rebellen" en dit naar Turkije liet brengen, zodat nu gevluchte Syrische weesjes er tegen een fooi zestig uur per week mee werken.

    Het land dat ons chanteert met vluchtelingen die in Turkije eufemistisch "gasten" worden genoemd, en die in dat land geen statushouder worden.

    Het land waar ze nep-reddingsvestjes verkopen aan mensen die met een bootje naar Griekenland wilden, en zich desondanks beroepen op het feit dat ze toch maar een paar miljoen broeders uit Syrie hebben opgevangen.

    ...

    Je moet qua geweten een enorme pauper zijn, wil je het huidige Turkije maar één eurocent gunnen. Als je ten tijden van het Apartheidsbewind op morele gronden niet naar Zuid-Afrika, kun je nu ook niet naar Erdoganistan. Zou er met geld toe nog niet naar toe gaan.

  • Wij gaan dit jaar naar Griekenland, niet naar dat Turkije. Zo blijft het geld in Europa. Dat is beter dan in de zaken van Erdogan.

Recente berichten

Vrijdag voornamelijk bewolkt met kans op een spatje regen

Vrijdag is er veel bewolking met vanochtend lokaal een spatje regen. In de middag is…

10 uur geleden

Donar stelt zwaar teleur tegen Den Helder Suns

Donar stelde donderdagavond in Den Helder zwaar teleur tegen Den Helder Suns, die tot nu…

11 uur geleden

Plannen Spoorkwartier komende dinsdag gepresenteerd in Forum

De plannen voor het nieuw aan te leggen Spoorkwartier, aan de zuidkant van het Hoofdstation,…

11 uur geleden

Deel Europaweg dicht vanaf vrijdagavond tot maandagochtend

De Europaweg gaat twee weekenden dicht ter hoogte van het viaduct met de ringweg. Dit…

13 uur geleden

Brommers en snorfietsen vanaf 1 januari niet meer welkom op Grote Markt

Brommers en snorfietsen zijn vanaf 1 januari niet meer welkom op de Grote Markt. Deze…

14 uur geleden

Oranje vrouwen zaalvoetbal met Tessa Grashuis ruim langs Kazachstan

Het Nederlands vrouwen zaalvoetbalteam heeft donderdagmiddag met 6-0 gewonnen van Kazachstan. (meer…)

15 uur geleden