De Snackbar van de Toekomst heeft tijdens het Let’s Gro festival de Groene Peperprijs gewonnen.
De prijs gaat naar een organisatie die zich bezig houdt met vernieuwende voedselprojecten.
De snackbar van de toekomst is geen echt cafetaria, maar een platform waar met zich bezig houdt met het ontwikkelen nieuwe snacks. Snacks die niet alleen lekker zijn, maar waarvan de productie, distributie en bereiding leidt tot minder verspilling en vervuiling.
De zon krijgt de komende dagen alle ruimte. Volgens OOG-weerman is er een kans dat…
Julian Steen neemt na dit seizoen afscheid als coach van dames 1 van hockeyvereniging GHHC.…
Met het verwijderen van het dak van de boerderij Euvelgunnerheem is het herstel van het…
Bij de verdiepte ligging van de zuidelijke ringweg moeten snel geluidsschermen geplaatst worden. Dat vinden…
Langebaanschaatser Jenning de Boo heeft dinsdag uit handen van sportwethouder Inge Jongman (ChristenUnie) de gouden…
Een proef in het zuiden van het land om de laadsnelheid van laadpalen tijdens piekmomenten…
Bekijk reacties
"Gezond" lijkt me ook een goed criterium.
Al die snacks leiden tot een forse toename van buikvet en dus van mortaliteit. Tussen dodelijke ziektes als darmkanker en het eten van ongezond voedsel is een duidelijk verband.