Categorieën: Nieuws

Snackbar van de Toekomst win Groene peperprijs

De Snackbar van de Toekomst heeft tijdens het Let’s Gro festival de Groene Peperprijs gewonnen.

De prijs gaat naar een organisatie die zich bezig houdt met vernieuwende voedselprojecten.

De snackbar van de toekomst is geen echt cafetaria, maar een platform waar met zich bezig houdt met het ontwikkelen nieuwe snacks. Snacks die niet alleen lekker zijn, maar waarvan de productie, distributie en bereiding leidt tot minder verspilling en vervuiling.

FacebookFacebookXXLinkedInLinkedInWhatsAppWhatsAppCopy LinkCopy LinkEmailEmail
AddThis Website Tools
Andor Heij

Bekijk reacties

  • "Gezond" lijkt me ook een goed criterium.
    Al die snacks leiden tot een forse toename van buikvet en dus van mortaliteit. Tussen dodelijke ziektes als darmkanker en het eten van ongezond voedsel is een duidelijk verband.

Recente berichten

“Woensdag zonovergoten, op vrijdag mogelijk 20 graden”

De zon krijgt de komende dagen alle ruimte. Volgens OOG-weerman is er een kans dat…

54 minuten geleden

Langstzittende coach van Promotieklasse Julian Steen stopt bij GHHC

Julian Steen neemt na dit seizoen afscheid als coach van dames 1 van hockeyvereniging GHHC.…

1 uur geleden

Dak verwijderd van historische boerderij Euvelgunnerheem

Met het verwijderen van het dak van de boerderij Euvelgunnerheem is het herstel van het…

2 uur geleden

Bewoners pleiten voor geluidsschermen bij verdiepte ligging: “Dit overstijgt ons voorstellingsvermogen”

Bij de verdiepte ligging van de zuidelijke ringweg moeten snel geluidsschermen geplaatst worden. Dat vinden…

3 uur geleden

Jenning de Boo ontvangt gouden sportpenning: “Hier staat een hele trotse Groninger”

Langebaanschaatser Jenning de Boo heeft dinsdag uit handen van sportwethouder Inge Jongman (ChristenUnie) de gouden…

5 uur geleden

Snelheid van laadpalen wordt tijdens piekmomenten verlaagd

Een proef in het zuiden van het land om de laadsnelheid van laadpalen tijdens piekmomenten…

7 uur geleden