De Snackbar van de Toekomst heeft tijdens het Let’s Gro festival de Groene Peperprijs gewonnen.
De prijs gaat naar een organisatie die zich bezig houdt met vernieuwende voedselprojecten.
De snackbar van de toekomst is geen echt cafetaria, maar een platform waar met zich bezig houdt met het ontwikkelen nieuwe snacks. Snacks die niet alleen lekker zijn, maar waarvan de productie, distributie en bereiding leidt tot minder verspilling en vervuiling.
De raadsfracties van Student & Stad en D66 maken zich zorgen over de situatie van…
Groningen kampt nog steeds met grote personeelstekorten, blijkt uit de jaarlijkse rapportage ‘Regio in Beeld’…
De Bornholmstraat is vanaf komende maandag bijna een hele week (deels) afgesloten voor verkeer. (meer…)
“Hij lijdt niet onder zijn uiterlijk”, vindt Remco uit Haren. Maar naaktkat Yoda is voor…
Op de Hogelandsterweg (N997) bij Delfzijl vond dinsdagavond een ernstig verkeersongeval plaats waarbij twee auto’s…
De Stichting Bewegen is Goud wil een openbare sporthal in Groningen Zuid. Dat schrijft de…
Bekijk reacties
"Gezond" lijkt me ook een goed criterium.
Al die snacks leiden tot een forse toename van buikvet en dus van mortaliteit. Tussen dodelijke ziektes als darmkanker en het eten van ongezond voedsel is een duidelijk verband.