Horecaondernemers konden maandag in de Martinikerk kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied en met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van het vak.
Er waren workshops, kookdemonstraties en leveranciers toonden hun producten, zoals kaas met bier er in verwerkt.
Om lokale leveranciers onder de aandacht te brengen van de horeca werd er een veiling gehouden van plaatselijke geproduceerde producten.
Het huidige busstation in Groningen moet na de verplaatsing van de bussen naar de zuidkant…
Leefomgeving staat op nummer één. Dat blijkt uit de Tienskipdag van 16 december, georganiseerd met…
De zachtere temperaturen blijven nog even bij ons. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis begint donderdag mild,…
Burgemeester Mirjam van 't Veld kan naar eigen zeggen niet 'intreden' bij de gekraakte voormalige…
Er komt niet helemaal een einde aan de rondleidingen in het Stadhuis. Dat liet interim-burgemeester…
Het busverkeer in Hoogkerk is het doelwit geworden van vervelend kattenkwaad: de afgelopen weken hebben…