Categorieën: Nieuws

Aandacht voor lokale producten op horecabeurs in Martinikerk

Horecaondernemers konden maandag in de Martinikerk kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied en met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van het vak.

Er waren workshops, kookdemonstraties en leveranciers toonden hun producten, zoals kaas met bier er in verwerkt.

Om lokale leveranciers onder de aandacht te brengen van de horeca werd er een veiling gehouden van plaatselijke geproduceerde producten.

Johannes Rienks

Recente berichten

Provincie presenteert nieuw coalitieakkoord; Susan Top blijft, Karin Dekker wordt gedeputeerde

In het Provinciehuis is dinsdagavond het nieuwe coalitieakkoord 'Mit mekoar' gepresenteerd. In het coalitieakkoord hebben…

1 uur geleden

Anjet Daanje ontvangt Erepenning gemeente Groningen

Schrijfster Anjet Daanje heeft dinsdag de Erepenning van de gemeente Groningen ontvangen. De onderscheiding werd…

3 uur geleden

Slagboom raakt auto bij openen brug Oostersluis

Een personenauto is dinsdagmiddag beschadigd geraakt tijdens het openen van de Oostersluisbrug. Dat meldt nieuwsfotograaf…

4 uur geleden

Miljoenen voor project om Noord-Nederlandse 55-plussers aan het werk te houden

Er komt ruim 4,5 miljoen euro beschikbaar om 55-plussers in Noord-Nederland gezond en inzetbaar te…

5 uur geleden

Steunbetuigingen op groot hart voor ‘hartekinderen’ in UMCG

Een hartafwijking is nog steeds de belangrijkste doodsoorzaak bij kinderen tot 15 jaar. Daarom vragen…

5 uur geleden

Gemeente doet onderzoek naar betaald parkeren in Vinkhuizen en Gravenburg: “College leeft in droomwereld”

De gemeente gaat onderzoek doen naar het invoeren van betaald parkeren in de wijken Vinkhuizen,…

6 uur geleden