Categorieën: Nieuws

Aandacht voor lokale producten op horecabeurs in Martinikerk

Horecaondernemers konden maandag in de Martinikerk kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied en met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van het vak.

Er waren workshops, kookdemonstraties en leveranciers toonden hun producten, zoals kaas met bier er in verwerkt.

Om lokale leveranciers onder de aandacht te brengen van de horeca werd er een veiling gehouden van plaatselijke geproduceerde producten.

Johannes Rienks

Recente berichten

Bewegen is Goud wil nieuwe sporthal in Groningen Zuid

De Stichting Bewegen is Goud wil een openbare sporthal in Groningen Zuid. Dat schrijft de…

29 minuten geleden

Dinsdag droog en zonnig, later deze week kans op nevel en mist

Het winterdekbed kun je deze week goed gebruiken. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis kunnen de temperaturen…

8 uur geleden

Noor Groningen uitgeroepen tot beste restaurant in Groningen

Restaurant Noor Groningen in Hoogkerk is dit jaar gestegen naar plek 32 van Lekker500, de…

9 uur geleden

Stadjer veroordeeld voor stalking en het ongevraagd delen van naaktfoto’s

Een 28-jarige man uit Groningen is veroordeeld tot 120 uur taakstraf en twee maanden voorwaardelijke…

10 uur geleden

Medische drone van de toekomst tentoongesteld in UMCG

Sinds maandagmiddag is er een medische drone van tweeënhalf meter te bewonderen in het UMCG.…

14 uur geleden

Koukleumend griezelen achter het stuur in Noordlaren: honderden mensen pakken filmpje in de auto

Op een boerenveld in Noordlaren vond afgelopen zaterdag de eerste editie van de ‘Spooky Nights…

15 uur geleden