Categorieën: Nieuws

Aandacht voor lokale producten op horecabeurs in Martinikerk

Horecaondernemers konden maandag in de Martinikerk kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied en met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van het vak.

Er waren workshops, kookdemonstraties en leveranciers toonden hun producten, zoals kaas met bier er in verwerkt.

Om lokale leveranciers onder de aandacht te brengen van de horeca werd er een veiling gehouden van plaatselijke geproduceerde producten.

Johannes Rienks

Recente berichten

Stad gaat prijsvraag uitschrijven voor invulling huidig busstation: horeca, cultuur, groen en sport?

Het huidige busstation in Groningen moet na de verplaatsing van de bussen naar de zuidkant…

39 minuten geleden

Dit is volgens Groningse jongeren het belangrijkste doel van de Economische Agenda Nij Begun

Leefomgeving staat op nummer één. Dat blijkt uit de Tienskipdag van 16 december, georganiseerd met…

50 minuten geleden

Donderdag begint zacht, eind van de week kans op hagel en natte sneeuw

De zachtere temperaturen blijven nog even bij ons. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis begint donderdag mild,…

2 uur geleden

Gemeente dwingt krakers jeugdsynagoge niet om poster weg te halen: ‘Vrijheid van meningsuiting’

Burgemeester Mirjam van 't Veld kan naar eigen zeggen niet 'intreden' bij de gekraakte voormalige…

2 uur geleden

Rondleidingen in Stadhuis gaan door in andere vorm

Er komt niet helemaal een einde aan de rondleidingen in het Stadhuis. Dat liet interim-burgemeester…

3 uur geleden

Jongeren bekogelen bussen in Hoogkerk

Het busverkeer in Hoogkerk is het doelwit geworden van vervelend kattenkwaad: de afgelopen weken hebben…

3 uur geleden