Categorieën: Nieuws

Havermout in de ijsvitrine

Vanaf vandaag (vrijdag) is de ijsvitrine van IJssalon Bij de Sluis in de Zeeheldenbuurt niet meer gevuld met ijs, maar met havermout en vers fruit. In navolging van Gino’s IJssalon, die in de winter stamppot serveert, wordt Bij de Sluis deze winter een heuze ‘oatmeal-bar’.

De bar maakt, naar eigen zeggen, gebruik van biologische ingrediënten en materialen. Ook vind je er om die reden geen theezakjes meer, maar thee van losse theeblaadjes.

Bij de Sluis is de twee ijssalon in de stad die een wintermenu opstelt. Andere ijssalons als Toscana en Talamini zijn ’s winters gesloten.

FacebookFacebookXXLinkedInLinkedInWhatsAppWhatsAppCopy LinkCopy LinkEmailEmail
AddThis Website Tools
Tom Veenstra

Bekijk reacties

Recente berichten

Kwakkelweer houdt aan tot en met Paaszondag

Een terugkeer naar stralende, bijna zomerse weersomstandigheden met Pasen ligt niet in het verschiet. De…

6 uur geleden

Verdiepte ring west blijft ‘wensdroom’ van raad: “Kunnen we niet op zoek naar 200 miljoen euro?”

De gemeenteraad vindt in meerderheid dat er een goed plan ligt voor het bereikbaar houden…

6 uur geleden

Holt raad voorbij aan bezwaren omwonenden Hoefijzerfabriek? “Participatie is niet hetzelfde als gelijk krijgen”

Het participatietraject rond het ontwikkelen van het terrein van de voormalige Hoefijzerfabriek tot een nieuwe…

8 uur geleden

Parkweg flink op de schop: deels eenrichtingsverkeer, ruim baan voor fiets en voetganger

Als het aan het gemeentebestuur ligt, krijgt de Parkweg over drie jaar een behoorlijk andere…

9 uur geleden

Rondje vliegen over bijna voltooid Zuiderplantsoen vanuit de lucht (foto’s)

Het nieuwe Zuiderplantsoen in Groningen is bijna af. Rijkswaterstaat vloog een week geleden weer eens…

10 uur geleden

Raad van State tikt gemeenteraad op de vingers rond bebouwing binnenterrein Zuiderpark

De Raad van State heeft de gemeenteraad van Groningen opgedragen om binnen zestien weken opnieuw…

11 uur geleden