Foto: Bij de Sluis
Vanaf vandaag (vrijdag) is de ijsvitrine van IJssalon Bij de Sluis in de Zeeheldenbuurt niet meer gevuld met ijs, maar met havermout en vers fruit. In navolging van Gino’s IJssalon, die in de winter stamppot serveert, wordt Bij de Sluis deze winter een heuze ‘oatmeal-bar’.
De bar maakt, naar eigen zeggen, gebruik van biologische ingrediënten en materialen. Ook vind je er om die reden geen theezakjes meer, maar thee van losse theeblaadjes.
Bij de Sluis is de twee ijssalon in de stad die een wintermenu opstelt. Andere ijssalons als Toscana en Talamini zijn ’s winters gesloten.
Een terugkeer naar stralende, bijna zomerse weersomstandigheden met Pasen ligt niet in het verschiet. De…
De gemeenteraad vindt in meerderheid dat er een goed plan ligt voor het bereikbaar houden…
Het participatietraject rond het ontwikkelen van het terrein van de voormalige Hoefijzerfabriek tot een nieuwe…
Als het aan het gemeentebestuur ligt, krijgt de Parkweg over drie jaar een behoorlijk andere…
Het nieuwe Zuiderplantsoen in Groningen is bijna af. Rijkswaterstaat vloog een week geleden weer eens…
De Raad van State heeft de gemeenteraad van Groningen opgedragen om binnen zestien weken opnieuw…
Bekijk reacties
Havermout, ken niemand die dat eet.
@Gemma, maar ze zijn er wel hoor. Havermout is een supergezond product.
Zie hier eens https://www.consumentenbond.nl/gezond-eten/hoe-gezond-is-havermout