Carmen uit Stad wint 211.000 euro bij Miljoenenjacht

nieuws
Carmen uit Groningen wint 211.000 euro in het finalespel van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker Fotografie.

De 25-jarige Carmen uit Stad heeft zondagavond een bedrag van 211.000 euro gewonnen in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Carmen was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 9718, Schildersbuurt en Kostverloren, in de studio. Nadat de onlangs afgestudeerde studente andere kandidaten wist weg te spelen, sleepte ze het bedrag van 211.000 euro in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Carmen liet na afloop weten erg blij te zijn met het gewonnen bedrag: “Ongelooflijk dat ik dit heb gewonnen. Ik heb nog een uitstaande studieschuld van ongeveer 60.000 euro open staan en mijn vriend heeft net een huis gekocht. Dit geld geeft mij veel mogelijkheden. Mijn droom is een reis naar Indonesië te maken. Mijn opa en oma komen daar vandaan en tien jaar geleden zijn we er al eens met de hele familie geweest. Dat was prachtig, en het lijkt me mooi om nog eens met iedereen daar naar toe te gaan.”

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken, met per vak vijftig deelnemers, om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen, en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.