Hullabaloo en Noordstaat weer op zoek naar nieuw noordelijk talent

nieuws
Foto: Miles Pfefferle from FreeImages

Voor het derde jaar op rij bundelen Hullabaloo en Noordstaat hun krachten bij de zoektocht naar de nieuwe Ster van het Noorden. De inschrijving voor de wedstrijd is dinsdag geopend. De winnaar maakt kans op een plek op het festival in het Stadspark.

De komende maanden gaan Hullabaloo en Noordstaat op zoek naar noordelijk talent. De deelnemers krijgen, voorafgaand aan het festival, een performance training aangeboden. Op Hullabaloo kiest een professionele jury vervolgens een winnaar. De gekozen artiest draagt een jaar lang de titel ‘Ster van het Noorden’ en mag volgend jaar optreden op het festival in het Stadspark.

Hullabaloo keert dit jaar op 7 en 8 september 2024 terug naar het Stadspark Groningen. Naast nationale en internationale artiesten zoals Jason Derulo, Joost Klein, Anouk, The Chainsmokers en James Bay staat ook Redson uit Groningen op het podium. Hij won vorig jaar de prijs voor de ‘Ster van het Noorden’.

Wie dit jaar de Ster van het Noorden wil worden, kan zich tot en met 15 juli inschrijven via de website van Hullabaloo. Dan door een filmpje van maximaal 5 minuten in te sturen.