Auto beschadigd door explosie aan Metaallaan, politie zoekt getuigen (update)

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Aan de Metaallaan in de wijk Vinkhuizen is zondagavond een personenauto zwaar beschadigd geraakt door een explosie. De politie startte direct een onderzoek en komt maandagmiddag met een oproep naar getuigen om zich te melden.

Rond 22.50 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen van een autobrand. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen troffen zij geen brand aan, maar wel een fors beschadigde personenauto. De auto stond geparkeerd en raakte, door de explosie, flink beschadigd aan de voorkant.

Maandagmiddag bevestigt de politie dat er niemand gewond raakte door de explosie. Ook is er nog niemand aangehouden. Meteen na de explosie is buurtonderzoek gedaan. De politie is nog steeds op zoek naar tips en informatie. Wie zondagavond rond 23:00 uur iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Metaallaan, kan contact opnemen met de politie Dat kan door te bellen met telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). De politie laat weten dat ook relevante camerabeelden van het incident welkom zijn.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl