Kunstenaars presenteren zaterdag hun werken op kunstmarkt in Hoornse Meer

nieuws
Foto: organisatie

In de wijk Hoornse Meer vindt zaterdag een kunstmarkt plaats. Op de markt zullen in totaal 24 kunstenaars hun werken presenteren.

“Het gaat om een heel divers aanbod”, laat de organisatie weten. “Van keramiek, schilderijen, tegelkunst, foto’s, sieraden, hoeden en glaskunst tot dichtkunst, beelden en kleurrijke garens.” De kunstmarkt vindt plaats zaterdag vanaf 12.00 uur rond Wall House#2 aan de Lutalistraat, aan de rand van het Hoornsemeer. “Er zal livemuziek zijn van het duo The Match en trio Pot Laban Baumgarten. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen aan de slag om hun schilderkunsten te laten zien.”

Ook is het minimuseum van het Groninger Museum aanwezig. “In en bij de caravan zijn er diverse activiteiten voor de jongste bezoekers.” Tijdens de kunstmarkt kan ook Wall House bezocht worden. Daar is momenteel de expositie DNA te bekijken met werken van kunstenaars Silvio Zangarini en Richelle Brink. De kunstmarkt duurt tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op deze website.