Fietsexcursies langs zuidelijke ringweg in herfstvakantie

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Tijdens de aanstaande herfstvakantie worden er opnieuw fietsexcursies georganiseerd langs de nieuwe zuidelijke ringweg. Aanpak Ring Zuid heeft het afgelopen jaar vaker van deze excursies gehouden waar veel belangstelling voor was.

“De nieuwe zuidelijke ringweg is dan weliswaar open voor het verkeer, maar er moet nog heel veel werk gedaan worden om het project volledig af te ronden”, laat Aanpak Ring Zuid weten. “Tijdens de excursies nemen gidsen je mee op een fietstocht langs de plekken waar je de ringweg goed kunt bekijken. Ze vertellen je tijdens de tocht opmerkelijke verhalen over de bouw van de ringweg. Ook wordt aangegeven welk werk er nog gedaan moet worden.”

Tijdens de excursie is er ook aandacht voor de ecologie, kunst en geschiedenis. In totaal worden er tijdens de vakantie vier excursies aangeboden. “Aanmelden is noodzakelijk. Als je met meerdere mensen wilt komen, dan moet iedereen zich apart aanmelden. Het startpunt van de excursies is het parkeerterrein bij openluchtzwembad De Papiermolen.” Voor meer informatie kun je terecht op deze website.